Jag ger upp snart

Ja, kan ju bara ta och meddela att den där boken jag gjorde till pappas 50-årsdag fortfarande INTE dykt upp.


Så jag mailade dit igen. Men inget svar denna gången heller. SURPRISE!!

De har ingen kundtjänst via telefon, men jag har sen tidigare lyckats skrapa fram ett nummer som jag ringde idag igen. Mannen som svarade sa samma sak med samma robbot-röst som när jag ringde för drygt en månad sen:

"Vi har haft lite problem i tryckeriet men alla böcker har nu gått i produktion och ska komma hem till kunderna inom en vecka"

Sen sa mannen i luren att jag måste maila en annan människa vid namn Christopher om jag ville veta nåt mer. Då sa jag att jag hade gjort det typ 7 gånger utan att få något svar och bad om att få Christophers telefonnummer. Mannen i luren sa då i korta drag att han inte kunde ge ut det och att han inte kunde hjälpa mig mer. What???!

Det ska mycket till innan jag ballar ut på folk jag inte känner, men igår var en sån gång. Mannen i luren fick sina fiskar varma om jag säger så. Och med all rätt, boken är betald sen nästan 2 månader tillbaka och på hemsidan lovar de att skicka ut boken efter 14 arbetsdagar senast.

Så man kan säga att det blev ett litet samtal till Konsumentverket. De har till och med ringt dit idag, men de sa samma sak till hon som ringde åt mig, att boken ska komma inom en vecka. Samma sak har jag hört i 1,5 månad nu. Så vi får väl se?!

Iallafall så fick hon prata med Christopher, som inte jag fick när jag ringde. I vilket fall gav hon mig hans nummer och jag ringde dit kl 16.10 idag. Då frågade han om han kunde ringa upp efter en halvtimme. Jag sa ja.

Och guess what?

HAN RINGDE INTE TILLBAKA.




Jag blir så trött. Nästa steg blir en polisanmälan..


För er som inte fått mer er hela saken. Läs tidigare inlägg här.







Plingplong pingplong plignggogsdgjsk

Gud vad jag älskar folk som busringer på dörren. Helst en sisodär 5 ggr i rad. Jag känner att hela jag fylls med glädje. Ni kan bara tänka er vilken enorm lycka jag hade känt om Filip hade legat och sovit just då.

Ja, just det.







NJA.

Saker och ting går inte alltid enligt planerna.

Vi har haft två visningar, på den första kom det två tjejer varav den ena var vän med den andra. Alltså var det bara en av dem som var intresserade av vår lägenhet. På den andra kom den noll människor.

Men tydligen är inte vi de enda som haft brist på folk vid visningar här. Plus att våran bankrådgivare berättade att i nuläget tar det i snitt 21 dagar att få sin lägenhet eller sitt hus såld (hey.. och vi är ju inte riktigt där än) När finanskrisen var som värst tog det 90 dagar om jag inte minns fel.

Språkade lite med en vän och vi funderade på om det kanske kunde vara så att vi väntar på nåt.. att huset vi varit lite småintresserade av kanske var riktigt jävla ruttet och att det inte var tänkt att vi skulle ha det. Utan ett annat, som inte dykt upp än. Eller nåt?!

Bra tänk det där iallafall..








JULEN!!!

För ca 1,5 vecka sen var jag på Plantagen för att köpa ljung till blomlådorna på verandan. Där var det då en dekoratör som gjorde ordning för julen i hyllorna. En gubbe var genast framme hos henne och surrade om att det var för tidigt.

Visst, det är tidigt. Men jag älskar verkligen julen! Jag blir glad när jag ser de första julpynten i affärerna och jag kan knappt vänta på att få inreda hemmet med julsaker. Denna jul känns ändå mer speciell eftersom det är Filips första! Har redan planerat lite hur det ska pyntas och han ska givetvis få en julstrumpa på sin säng. Några julklappar han ska få är också uttänkta... hihi.

Min kompis Helenah och jag var helt tokiga i julen när vi var yngre, vi satt och räknade ner dagarna helt från oktober tror jag. Hon är också en sån som verkligen älskar julen! Det borde alla göra, det är ju himla mysigt att baka pepperkakor och lussebullar, tända adventsljus med mossa runt om, plocka fram adventsljustakar och annat pynt, klä granen och lägga in julklappar där under, äta god mat och träffa alla man tycker om. Underbart!

I år hade jag hoppats att vi skulle hinna flytta innan jul, så att man får inreda och pynta ett nytt och större hem där man faktiskt kan få plats med en julgran. Men jag insåg igår kväll när jag inte kunde somna att det är lite väl orealistiskt att tro att man ska hinna sälja och köpa nytt på 2 månader.

Men men...   man får väl drömma?



Jag är numera stolt ägare till denna fina julgardin som jag köpte på
en Hemtex Outlet i Charlottenberg! Köpte även några julfigurer i
tyg som jag inte hittade nån bild på.




Snälla drömhuset! Uppenbara dig så jag får julpynta dig!!








BLÄÄÄ.

Fan vad drygt. Skulle gå till postlådan och se om vi fått hem några bläckpatroner (måste skriva ut budgeten som vi ska ha med till banken idag). Inga patroner... men på vägen tillbaka klev jag i fågelprupp, gick nämligen i strumporna för lådan sitter bara nån meter utanför dörren.

Blev så äcklad att jag glömde stänga ytterdörren försiktigt. Så nu väntar jag bara på att sonen ska vakna och skrika för full hals.


Hmm.. men det verkar rätt tyst där inne.


Måste komma igång med träningen igen. 1,5 vecka i Söderhamn gjorde att jag kom av mig helt. Tom Stian därimot, han har börjat träna fotboll.



Nya träningskläderna som jag köpte i Charlottenberg är fina men
tyvärr oanvända. Men snart så!






Våran lägenhet!

Om ni vill ta en titt på hur våran lägenhet ser ut så klicka HÄR. Den är nämligen till salu nu. Första visningen är på söndag!

Så önska oss lycka till!






FY FAN.

Den 4 september beställde jag en bok till min pappa på den här sidan www.gordinegenbok.se. Han fyllde nämligen 50 år den 24 september och jag kämpade verkligen för att göra en så bra bok jag bara kunde. Släktingar hemma i Sverige satt och skickade hit bilder och det scannade, skrevs texter och donades i veckor. Jag intervjuade även folk i hans närhet så som släktingar, vänner och arbetskamrater.

Jag såg verkligen fram imot att ge honom den här boken då min pappa betyder väldigt mycket för mig.

Men fick han någon bok på sin födelsedag?
NEJ

Jag mailade deras support den 20, 22, 23 och 25 september (det första mailet skickades alltså för 16 dagar sen).

Fick jag något svar?
NEJ

Kollade min mejl för 10 minuter sen, då först hade de behagat att svara. De skrev: "Hej Linda! Din beställning har precis gått i produktion och kommer till dig inom 1,5 vecka från idag. Vi kommer snart att få en större ägare och du kommer inom kort att få en kompensation för fördröjningen. MVH Christopher"

Vadå för kompensation undrar jag? Det finns faktiskt ingenting jag vill ha och jag kommer definitivt inte jubla om jag mot all förmodan skulle få boken gratis. Är medveten om att alla kan göra fel och saker och ting kan bli fördröjda ibland, men hur vore det att tala om det för kunderna.

Jag är JÄVLIGT besviken och förbannad.

 

 



 


Frukt VS. Spröt. Så här blev det!

Tack till alla ni som röstade angående stajlen i vårat vardagsrum!! Hade inte räknat med att få så många röster på bloggen som jag fick (jättekul!) så innan jag visste det lade jag ut samma fråga på två olika inredningsforum.

Så här blev ställningen:

FRUKTEN fick: 27 röster
SPRÖTEN fick: 19 röster

Det normala då hade varit att välja frukten...

...men 20 min innan fotografen kom så fick jag en idé som jag bara måste genomföra + att jag fick en hel del bra motiveringar varför jag borde välja spröten. Längst ner HÄR kan ni se vad några personer svarat.


SÅ DET BLEV SÅ HÄR:


Det kändes som att det fattades nåt i köket. Så jag stack iväg och
köpte en genomskinlig skål och proppade ner alla härliga citroner
och apelsiner i!




Och på dagen när solen skiner in så är inte vardagsrummet så
himla färglöst ändå. Eller vad tycker ni? Jag känner iallafall att
det blev himla bra så här!







Det trodde jag inte.

Herregud, vad min son kan sova upptäckte jag idag.

Igår somnade han kl tolv på kvällen (som han alltid gör), vaknade till och gnydde lite vid två-tiden (jag började gunga hans vagga i sömnen).

Kl 9 på morgonen vaknar jag av två jättelika tuttar som sipprar mjölk. Jag måste mata mata mata mata ungen!!! Så Tom Stian lyfter upp honom men Filip sover så tungt! Men det kunde inte hjälpas, han måste mjölka mamman!

Sagt och gjort. Och efter det, till min stora förvåning somnar Filip om igen och han sover fortfarande (?!).





RSS 2.0