Här pyntas det!

Då har påskpyntandet dragit igång på allvar!

Gjorde en liten test-påskdukning idag inför mami och papis besök under påsken. Sen har även Filips rum blivit påskpyntat i härliga färger!


         

         

         
  
          


                                           För fler bilder, klicka HÄR





Nya produkter!

Jag fick ett presenkort på SPA av min käre TS i födelsedagspresent. Så i lördags hade jag bokat tid!

Spa-tjejen frågade vad jag använde för produkter och jag behövde inte tänka länge innan jag klämde fram "öhh.. eehh.. nää, men jag typ tvättar ansiktet med tvål och kletar sen in mig i nivea, du vet en sån där blå bruk".

Har liksom glömt att ta hand om fejset sen Filip föddes och det var inte det svaret hon ville höra. Jag erkände också att jag känner mig skittorr i ansiktet och att jag testat en del krämer men inget funkar nå vidare förutom den überfeta nivea-krämen. (Dock har jag alltid haft fin hud förutom att den varit jävligt torr denna vinter)

Hon förklarade då för mig att så länge jag inte använder rätt produkter och rengör mitt ansikte morgon och kväll innan jag smörjer in mig med ansiktskräm så kommer krämen bara att lägga sig som en hinna utanpå. Den går alltså aldrig in i huden.

Så dessa produkter flyttade sen in i badrumsskåpet:



Och jisses, vilken skillnad det blev!! Mitt ansikte känns som en barnrumpa... =) Nu
behövs bara en riktigt bra sminkbortagning så är vi i hamn!





Visste ni detta om mig?

Jag blev utmanad av Madde

Så här kommer 7 saker som ni kanske inte visste om mig:

  • Jag har fotat en sur Pernilla Wahlgren för en tidning
  • Jag har varit backstage på Hultsfredfestivalen och pratat med Pelle i The Hives m.f
  • Jag hade MVG i religion på gymnasiet
  • Jag kan volta från ettan och treans trampolin på badhuset (eller var det kunde??)
  • Jag har haft mail-kontakt med Josef Fares efter att ha träffat honom
  • Jag har inte druckit alkohol på över 2 år (och har inga planer på att börja heller)
  • Jag tycker att dessa platser (nedan) är de vackraste jag sett!

 


Angthong, Thailand                       Tustna, Norge                             Geirangerfjorden, Norge



Någon som känner sig manad att ta utmaningen vidare? ;)

Lämna gärna en kommentar om ni gjort den, vill gärna läsa!





Tur i oturen!

Idag hände det som inte fick hände....

Mario blev attackerad av en lös rottweiler som smög sig upp bakom honom och TS. Rottweilern fick in halva Mario i munnen, det vill säga bakdelen och bakbenen. TS hann reagera ganska fort och lyckades dra ut honom ur munnen på den stora hunden.

Mario har haltat sedan dess, men förutom det och några små blödande rivsår klarade han sig bra vad det verkar som i nuläget. Men vi ska ha honom under uppsikt över helgen sa veterinären som undersökte Mario och gav honom smärtstillande. 

Kan inte fatta att han klarade sig så bra som han gjorde!! Inte många chihuahuas som överlevt efter att ha legat med halva kroppen i en ilsken rottweilers mun. 


VILKEN TUR!!









Påskpynt!

Var förbi köpcentret igår och gjorde några härliga fynd. I korgen slank det bland annat ner påskägg, prydnadsägg, fjädrar, presentpapper (tokfin färg ju!), prickiga servetter och ett gäng små söta kycklingar i olika storlekar till en billig peng.

Gissa om jag är taggad att påskpynta nu?!


  






Vita tullisar!

Att handla på Rema 1000 en lördag är inte en grej att rekommendera. Norrmännen tokhandlar nämligen alltid den dagen eftersom att alla mataffärer är stängda på söndagar. Jag hade glömt det och blev något less när jag kom fram dit och såg parkeringsplatsen. Propppppfull.

Men medan jag gick runt där småhungrig och stressad såg jag en yngling som stod och bjöd på våfflor. Jag blev överlycklig och slukade en på tv röda och fick sen syn på några hinkar med tulpaner i...

Men kan man köpa en bukett tulpaner till sig själv när man är 25 år? Är det inte bara tanter 55+ som gör det?! Sist jag var där så stod en stadig och översminkad kvinna modell äldre där och berättade stolt för en stackars butiksarbetare att hon minsann alltid köper med en bukett tulpaner hem för det var hon sååå värd.


Oavsett om det bor en liten tant i mig eller inte så fick en vit tulpanbukett iallafall följa med hem och fasen vad fräscht det blev på köksbordet!

Gå och köp tullisar ni med! (det är ni sååå värda)









Filips rum är klart!

Då var det äntligen klart! Efter att ha monterat en skjutdörrgarderob, målat en vägg, satt upp hyllor och tavlor, köpt blomkrukor/blommor, spikat upp tavellister och  en massa mer så börjar Filips rum äntligen likna ett barnrum! ;)


Så här såg det ut före:



Så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!



     


Och så här blev resultatet!!!



FÖR FLER BILDER, KLICKA HÄR OCH RULLA NER EN BIT PÅ DEN SIDAN.






Nytt fynd!

Fille hade bajsat...

...så vi måste stanna bilen och byta blöja medan vi var på väg med bilen från Norge till Sverige. Vilken tur! För vi hamnade i ett köpcenter där det fanns en riktigt spännande butik. Den hette Granit och i den hittade jag den här underbara post-grunkan! Som jag bara måste ha =)

 






RSS 2.0