Styleroom

Yes, då var alla bilderna på köket publicerade i ett fotoalbum på Styleroom.se!

Så vill ni se fler bilder på köket än vad jag har visat i bloggen så får ni gärna ta en titt HÄR. Har redan fått ett par fina kommentarer där så jag är på riktigt bra humör nu! =)




Nya grejer till köket!

Tog mig en sväng till Plantagen häromdagen för att inhandla en stor och fin orkidée! (faktiskt oäkta). Den har nu har fått en alldeles egen plats i vårt kökt. Älskar den vita krukan också, passar helt perfekt i storlek!

En harmoni-sten från Åhlens får numera också pryda köksbänken tillsammans med det underbara vitamin-hjärtat och några vita stenar jag plockat i Grekland.









Fler bodum-glas!

TS ville åka och spela fotbollsmatch igår kväll och jag ville ha fler bodum-glas att ställa i vårat nyinköpa skåp.

Så vi gjorde en deal... vilket gjorde att jag nu kan välkomna fyra nya glas in i samlingen! Det bästa av allt är att de är termosglas, vilket för att man kan ha varma drycker i dem utan att glaset blir varmt utanpå och väljer man istället att ha kall dryck i så håller de på kylan. Är så nöjd! =)

              
            






Under konstruktion!

Filips rum börjar ta form. Gardinerna är uppe,  färgglada krukor står på rad i fönstret, en liten tavla har smygit sig upp och jag målar för fullt!

Detta kommer bli superbra!! Men färgen är än så länge lite hemlig ;)

 

När allt är klart kommer det självklart bilder på resultatet!





Lila är så fint!!

För er som inte vet det har vi valt att bo kvar i våran lägenhet, vi letar inte längre efter hus. Vi har bara bestämt oss för att bo kvar men att göra en hel del förändringar. Det har gjort att jag fått tillbaka glöden att inreda igen!

Köket är omgjort igen, denna gång med min favoritfärg lila! Har dessutom bytt ut de gamla köksskåps-handtagen mot nya. Sonens rum är på g och jag har massa planer för sovrummet! Det blir ny säng och nattbord. Förhopppningsvis ny tapet och en massa mer!

Skjutdörrsgarderober till hallen och Filips rum är beställda, väntar spänt på leveransen! Kommer att bli sååå bra!


  

   

  

Extra nöjd är jag över väggen i köket. Lycka-skylten, svartvita-fotona i vita ramar och listen
med lite hängande småplock gjorde sig väldigt bra där tycker jag!





Glad!

Vad glad man blir! Först får man ett fint kort, en blombukett och två superfina termos-glas från Bodum av älsklingarna och sen får man en avi i postlådan! Hämtade paketet på posten och där i låg ett kort, ett rött hjärta och två röda rosor från min moster och hennes familj! Dessutom låg där i ett kort till Filip och en mjukis-vovve.

Tänk vilken tur man har som har så gulliga personer runt sig!!

   






Äsklingen

Att vara mamma är verkligen det bästa som finns, men det är också världens svåraste jobb. Eftersom man älskar sitt barn mer än sitt eget liv vill man att ens barn ska få den bästa tänkbara uppväxten.

Jag läser allt jag kommer över. Tar till mig av bra råd och jag och TS försöker även lita på vår magkänsla i många situationer.

Men många gånger kommer jag på mig själv med att ha dåligt samvete. Jag tänker att jag har lekt för lite med honom, läst för få böcker för honom eller pekat på lampan och sagt "lampa" för få gånger. 

Men Filip verkar faktiskt vara lyckligt barn. Han är glad, skrattar och busar och han har nyligen börjat skratta när han pruppar! (hur kul är inte det??) Och vi får ofta beröm av folk vi inte känner för att han är så snäll. Så något rätt måste vi ju ha gjort?


Jag ska försöka att sluta att ha dåligt samvete och bara njuta av tiden man har med honom. Det sägs ju att första året går så fort och jag är helt enig! Han är redan 8,5 månad. Herregud ja, så fort det har gått!





Mamma och pappas ögonsten




RSS 2.0