Grattis Fille.


Är inne i en riktig bloggtorka-period känner jag, eller egentligen så är det väl inte bara bloggen som är drabbad utan hela datorn. Vet att jag har mail som jag borde ha svarat på och annat som jag borde ha gjort. Förlåt, jag har bara inte tagit mig tid!

Idag blev Filip iallafall två månader!! Lillfräsaren har blivit så stor och väger en bit över 5 kg redan. Underbart att se honom utvecklas! Nu ler han mot oss om vi busar med honom också, han är så himla go!


Innan man själv fått barn tror jag inte att man kan fatta helt och hållet hur jäkla underbara dom små rackarna är!









Mina pojkar.


Det här är mina favoritkillar! Söta va??













Rackarns..


Jag gjorde en sån där jättesmart grej idag.

INTE.

Det var så här att vi skulle tvätta alla våra sängkläder. Så jag samlade ihop allt i en stor hög i sovrummet och bar dem sen till Tom Stian och han lade in dem i tvättmaskinen och körde igång. Efter en liten stund hörde jag ett oroväckande ljud innefrån, men trodde att det kanske var nån av Filips små leksaker.

Lite senare satt jag på toa när jag slängde ett getöga på tvättmaskinen. Och vad var det som åkte runt där inne om inte min mobil? Gud, så lyckat.

Så nu vet ni varför det inte gå att få tag i mig! Mobilen ligger just nu i en skål med ris, ska prova om den funkar om 2 dygn men jag tror att det är riktigt kört! Vill ni väldigt gärna få tag i mig så ring Tom Stians mobil (har ni inte det numret så lämna ett meddelande här eller på mejlen).







OOopps..







FILMER.


Har svettats som en gris efter senaste alvedonen men känner mig lite piggare nu. Fille har haft tokmycket energi de senaste timmarna så jag la honom på en filt på golvet. Då passade han på att vända sig från magläge till rygg 6 ggr i rad! Filmade lite med G10:an och fick med hans vändningar tre ggr men den första gången gick Mario i vägen precis när han skulle rulla runt!

Nu måste väl jag klä på mig själv och Fille för det är en viss chihuahua som är grymt sugen på att gå ut en sväng tror jag! Blä... jobbigt. Kan inte nån annan ta ut fanskapet åt mig? ;)


Nu får du se Celia!













Smitaren.


Filip fick ju ett sånt bra "Snuggle Nest" av sin mormor och morfar när vi var i Sverige. Den är supermysig och har till och med en liten nattlampa man kan tända bakom hans huvud. Fille sover i den mitt imellan oss i sängen, problemet är bara att han nu har börjat smita ur den på nätterna. Helt plöstligt kan jag eller Tom Stian vakna av att nån ligger och sparkar oss i ryggen och då är det lillfisen som smitit! En natt så hade han till och med krypit ner helt och hållet bredvid Tom Stian.. som jag undrade vart han var när jag vaknade på natten!!

I övrigt så har jag blivit sjuk, fick feber igår och mår som en stjärt idag också. Fille har sovit jättelite de senaste dygnen, haft mer ont i magen än vanligt och bajsat sjukt mycket och sjukt  ofta så vi lurar på om han också varit lite dålig kanske. Han har iallafall verkat sliten.. men har varit konstant vaken ändå. Trodde att han skulle vilja sova en stund med mig nu, men icke så nu har jag lagt honom i vaggan där han sparkar, gnyr och grejar!! Så söt! Mammas lilla älskling! Men tror det vore bra för honom att få sova ordentligt ett par timmar, hoppas han klarar det!









Framsteg!


Måste bara berätta att Fille gjorde en riktigt överaskande grej förra veckan i Sverige. Han låg på golvet på en filt när han helt plötsligt kämpade sig från magläge till rygg! Han klarade alltså att snurra runt endast 6 veckor och 5 dagar gammal. Snacka om att man var stolt som mamma då!! Älsklingen gjorde detta tre gånger i rad och sista gången fick jag med det på film!

Vill så gärna lägga ut den på bloggen, vet att Celia gärna vill se men Fille låg och luftade fisan på filmen och jag har ingen lust att lägga ut nåt på internet där han är naken. Så tyvärr!! (Jävla peddosar som gör att man inte vill det...)






Älsklingen som idag är 7 veckor och 2 dagar! Han väger
nu 5100 gram.






SÖDERHAMN.

Har varit lite dåligt med bloggandet, men har verkligen inte haft tid. Har varit så många att träffa och så mycket att göra medans vi var i Sverige. Men är sen nån dag tillbaka i Norge igen.

Vi har iallafall haft det superbra i Söderhamn! Har som vanligt bott hos mamma och pappa. Där har vi haft besök av farmor, mormor, morfar, moster, Pelle, kusin Linn, Cissi, Helenah, Madde, faster och kusinerna Madeleine och Peter. Alla ville ju se på lille Fille! Sen har vi ju även varit på bröllop där vi träffade fler släktingar och annat folk. Det har varit full rulle som vanligt, önskar att man kunde vara "hemma" hela sommaren!


Här under har jag gjort några kortare inlägg med bilder om de senaste dagarna i Söderhamn. Har en miljard fler bilder som jag skulle vilja lägga ut (kommer säkert dyka upp nån här och där framöver), men har suttit och hållt på med bloggen i över tre timmar redan så det får räcka så här.

Önskar att jag fortfarande vore kvar i Söderhamn, det är så otroligt ledsamt att åka därifrån... saknar alla redan!!




Möttes av en svensk och en norsk flagga när vi kom "hem"!! =)






BÅTTUREN.


I tisdags grillade vi fläskfilé på altanen med mami, papi och Pullen, det var svingott! Sen var det dags att bege sig till båten som för tillfället låg i Söderhamnsån, den ligger i Skärså annars. 6 veckor och 3 dagar gammal skulle nämligen Filip få sin första båttur. Vi hade i förväg köpt en liten gul flytväst åt honom som han var så söt i!


  
  







RUTTET.


Alltid lika kul med vännerna.. haha.

 
  




KLIPPET.


Tom Stians barr hade grott allt för länge så Celia plockade fram skillsen och fixade till hans frilla. Tror att han tyckte att det var ganska skönt att bli av med en hel del hår i värmen!












KOMPISBESÖKET.


Även kompisarna ville hälsa på. Så på måndagen kom Celia, Helenah och Madde för att se Fille. (Tyvärr hade Helenah åkt när kameran plockades fram). Mamma bjussade alla på sallad på altanen och vi hade det jättemysigt tillsammans!



 







BESÖKET.


På söndagen kom mormor, morfar, moster, Pelle och kusin Linn på besök. Då passade morfar på att samla ihop mig, mamma, mormor och Filip till en 4-generationerbild. Vi kunde ha valt en bättre bakgrund men bilden blev helt okej ändå! Kul!










HÄNGET.


Är alltid lika härligt att vara hemma hos mamma och pappa. Skulle helst spendera hela sommaren hos dom! En favoritsysselsättning är att hänga i deras trädgård även om vi inte hann göra det mer än i en timme denna gång. Var bråda dagar i Söderhamn!



     
 






BRÖLLOPET.


Min kusin Niklas gifte sig med sin gulliga tjej Marie i Långvinds kapell den 27 juni. Det ville vi såklart inte missa!Vädret var helt underbart och alla var så fina. Tror att dem var rätt nöjda med dagen!


    











RSS 2.0