20.55

Folk är GALNA.

Jag fattar inte. Det har varit lite småvarmt här i ett par dagar. Vi snackar ca 13-14 grader i skuggan. Helt underbart givetvis och Filip har varit ute och lekt massor. Men folk kastar ju allt de har på sig så fort temperaturen stiger ett par grader. Häromdagen var jag t.e.x på matbutiken där jag såg en vältränad tjej i kön som klämt ner sig i ett par minimala shorts och de hade hon matchat med ett tajt litet linne. Och på vägen hem ser jag en karl i bar över!!

Wtf? Är det  bara våran familj som knappt fått av oss långkallingarna och fortfarande har sommarkläderna tryggt nerpackade i lådor i boden? Och nu när jag tänker efter är det var ju för fasen bara två veckor sen som jag bad Tom Stian att börja med vårjacka istället för den tjocka dunjackan!

Vi hänger inte riktigt med tror jag...

Men idag skippade jag faktiskt långkallingarna. Ett stort steg i rätt riktning.








13.09

Det tar aldrig slut. SJUKDOMMARNA avlöser varandra i detta hem hela tiden...

Tittade lite i min kalender och såg att i snitt har Filip varit sjuk nästan varannan vecka på sistone och det har varit nästan lika illa hela tiden sen han började på dagis. Dessutom får jag nästan allt som han har också.

I januari hade jag feber och var snorig. I början av februari låg jag däckad i influensa. Sen var jag frisk ett par dar innan jag fick en redig förskylning på det. Några veckor senare fick Tom Stian matförgiftning och var till akuten.. tog över en vecka innan han blev bra. I söndags började jag spy som en gris och höll på så hela kvällen innan Tom Stian också fick löpa till toan. Sen var jag frisk i ett par dagar innan halsen började verka så inåthelvete... vilket den fortfarande gör!

Jag önskar verkligen att detta blir bättre snart. Det sägs ju att första året på dagis är värst när det gäller sjukdommar för barnen och det är nu bara några veckor tills Filip har gått där ett år.

Det måste väl börja vända snart?







RSS 2.0