Lite pyssel!

Svärmor undrade om jag kunde göra ett födelsedagskort till Ingeborg som fyller 70 år. Så då var det bara att leta fram scrapbooking-grejerna och ta en sväng förbi Panduro. Sen var jag redo att börja klippa och klistra.

Så här blev det:




Innehållet är inte riktigt färdigt här, ska på nån fjäril och sånt på den högra
sidan där alla som var med på presenten ska skriva sitt namn.





Glad midsommar

Ett tag igår tänkte vi hoppa in i bilen och bränna iväg till Daftö camping efter jobbet. Där hade de dans runt stången kl 18, men vi skulle nog aldrig ha hunnit ändå. Plus att vi skulle på 70-årskalas kl 15 idag så det hade nog blivit en aning stressigt ;)

Istället blev det en tur ut i skogen idag för att göra kransar och otroligt nog var det sol ute efter 8 dagar med regn.

Glad midsommar
på er! Hoppas ni firat ordentligt i Sverige. Nästa år ska det bli dans runt midsommarstången för oss också. Så är det bara ♥


GLAD MIDSOMMAR!






Nytt i garderoben.

Lite nytt till mamman har det också blivit på sistone. Det kändes riktigt gott efter ett halvår utan shopping! En massa rea var det också så alltihopa blev mitt för den nätta summan 600 :-. Dessutom hade jag och Tom Stian fått ett presentkort på H&M av min mormor och morfar i julas så i slutändan blev allt vi handlade nästan gratis!


Leggings, shorts, skjorta och grön tröja från H&M. Bikini från norska märket Kari Traa ♥






Artletarens son

Sommaren är här och om några veckor bär det av mot Sverige. Där nalkas det bad, lek, båtåkning, camping och djurletning. Jag och Filips morbror ska lära Filip allt vi kan om småkryp, kopparormar, grodor m.m. Han är lite liten än men det skadar ju inte att få ta en titt under mammas och morbrors bästa kopparorm-stenar!

Och vad behöver man då om inte artletarkläder (det vänstra setet)? Jag ska också ge honom en keps och ett förstoringsglas så känns han redo för naturen.











FREDAG.

Tog inte lång stund innan jag blev tvungen att rycka upp mig igår. Dagis ringde nämligen och sa att jag hade ett sjukt barn att hämta.

Skorna blev till slut upppackade också och jag blev glad redan när jag såg den färgglada skolådan. Och vad är väl härligare att höra när man snörat på sig dojjorna än "mamma är fiiin!" från sin 2-åring? ♥

En aning dyra är dom men så är dom ju faktiskt mina belöningskor. Vad tycks? Ska jag behålla dem? (Ja, man får vara anonym i kommentarsfältet ;))









...

Tid hos doktorn igår. Jag är numera stamgäst där. Denna gång var det akut övre luftvägsinfektion. Ja, det måste man väl ha nån gång också. Så som jag testat på feber, förskylning, halsont och hosta tre miljoner gånger det senaste året.

Jag får inte jobba och jag är beodrad att vila. Men jag kan inte. Jag vill att köksbänken ska vara avtorkad och tom, att filtarna ska vara vikta och hänga fint över soffan, att sängen ska vara bäddad, att kuddarna ska ligga rätt i soffan, att tvätten ska vara ren och ligga i garderoben där den hör hemma, att diskmaskinen ska vara tömd och att att badrumskaklet ska skina så jag blir bländad först.

En person sa till mig igår att min kära sambo måste fixa allt detta nu när jag är sjuk. Ja, det hade varit fint. Men igår jobbade han 11 timmar, 10 timmar idag och imorrn. Kvällarna ägnar han åt att natta Filip och att färdigställa sitt CV och sin jobbansökan och kommer inte i säng förrän sent då det brinner i knutarna att få iväg detta.

Tur att det är helg snart.

De senaste månaderna när Tom Stian fortfarande gick oljeriggskursen och jobbade konstant tänkte jag ofta på ett par bruna kilklackskor. De SKA jag ha som belöning (för att i princip ha varit ensamstende mamma i 6 mån) så fort han är färdig med kursen och semesterpengarna/skattepengarna rullat in tänkte jag. Det är kanske inget speciellt med dessa skor, bara det att jag blivit fixerat vid dem för att jag inte kunnat köpa dem tidigare.

Men nu kan jag och jag har klickat hem dem. De ligger här i ett paket som jag hämtade ut från posten. Det var 3 timmar sen. I vanliga fall skulle jag kasta mig över dem men inte idag. För det här är en dålig dag och dom bruna kilklackskorna är plötsligt inte viktiga för mig längre.








Smal jag?

Samtalde lite med min nygamla kollega Sandra (som jag jobbat med i Sas men som nu anslutit sig till Capi).


JAG: "Jag är seriöst en smal tjockis. För med tanke på allt jag smäller i mig så borde jag verkligen inte vara smal!"

SANDRA: "Ja, Linda. Man kan nog säga att du är lite som ett strips - smal utanpå men fet innuti"


Så sant. Det måste vara den bästa beskrivningen jag har hört av mig själv ♥





Adele

Men gud. Detta är ju sjukt bra.



Simon, denna måste in i din i-pod ;)




RSS 2.0