Homestyling, hjälp mig! (BILDER)

Har snackat med mäklaren och vi kommer troligtvis lägga ut lyan till salu. Imorrn kommer iallafall en taxeringsgubbe och en fotograf hit.

Så hela gårdagen och idag har vi homestylat lägenheten.

Kan inte bestämma mig för om vi ska ha frukt eller spröt i brun kruka på bordet när fotografen ska komma imorrn. Är väl kanske skitsamma, men skulle vara kul att höra vad ni tycker!

Vad tycker ni? Snälla, hjälp mig!



Spröt...


...eller frukt??






Ta en titt

Vill påminna er om att ta en titt in i Filips Värld här. Nu ligger även länken till hans blogg till höger i min meny också!

Håller för tillfället på att fixa och trixa lite med designen på hans blogg så att den ska bli ännu bättre! Men läs och lämna jättegärna en kommentar till honom.

Nu har Fille somnat också, kanske vore smart att duscha medans han snarkar en stund!








Står inte ut.

Vad underbart det var att komma hem till lägenheten igen och titta ut på våran veranda.
Imorgon blir det troligtvis ett snack med våran mäklare och sen lägger vi kanske ut lyan till salu.





Vill ni läsa mer om våra lägenhetsproblem och diverse grannar så kolla in:
http://systertaki.blogg.se/2009/march/utkast-garaget-ar.html
http://systertaki.blogg.se/2009/april/grannar-nr-2.html
http://systertaki.blogg.se/2009/april/grannsamjan-frodas.html





EN DAG.


Jag bara drömmer än så länge...

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=18965556&sid=xz4dabPCupN334151
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=18458349&sid=xz4dabPCupN424116

...men en dag hoppas jag att vi ska ha ett eget hus med en egen trädgård.


LÄNGTAN ÄR STOR.









FEL.


Har gjort en kopp te och tänd några ljus. Sitter och läser lite i en bok som heter "Må bra-tips för nyblivna mammor". Sådana böcker borde de ha för pappor också, det är nästan alltid bara böcker och råd till mammorna.


Känns som att många saker har blivit så fel på sistone, trots att det egentligen inte finns nån grund till det. Men ibland  blir allt bara tokigt hur man än gör... man känner sig världens sämsta flickvän, världens sämsta kompis och en rad andra saker som ordet sämst finns med i.

Men så kan det bli ibland, det är bara att försöka reda ut saker och ting och börja tänka mer positivt.









Söderhamn + Filles blogg.


J
ag fick en rikigt bra idé.

Den resulterade i att jag och Fille satte oss på flyget till Sverige i förrgår kväll. Så just nu är vi faktiskt i Söderhamn, vilket känns skönt. Vi tar det lugnt och njuter av att vara hos Filles mormor och morfar. Är verkligen skönt!! Men vi kommer bara stanna några få dagar för att vila upp oss.. har några grejer vi ska på i Norge i veckan.

Tyvärr kunde inte Tom Stian följa med för han skulle jobba natt. Så han är kvar i Norge med Mario som har ställt till det som vanligt. Den där hunden är inte riktigt frisk..


Sen vill jag passa på att berätta att Fille har fått en alldeles egen blogg: www.babytaki.blogg.se vilken jag tror att många av hans släktingar som bor långt bort uppskattar!!





Finaste skorna.


Köpte nya höstdojjor idag. Så otroligt sköna!! Varma och lurviga, helt klart mina favoriter redan. Tur att Tom Stian tjatade om att jag skule köpa dem, jag ville nämligen titta lite mer först. Men nu när jag väl har köpt dom skulle jag aldrig kunna tänka mig att byta ut dem.


Örtbaguetterna står i ugnen nu. Filip ligger på amningsringen i tvillingställning och klunkar. Idol på tv och sen skype med mami och papi!


Vilken tokbra kväll!!











Jättelökar/taxöron


Imorse vaknade jag av att Tom Stian halvskrek "Elskling, du har brystspreng!! du må mate Filip!!". Ja, mycket riktigt var det mer än välfyllt i bröna. Filip hade nämligen sovit förbi sin frukost kl 6. Tom Stian gjorde denna upptäckt när han kom hem från sitt nattskift på morgonkvisten. Men han räddade situationen och jag matade Fille med en stor frulle. Så jag klarade mig från mjölkstockning och feber denna gång. Thank you lord.

Sitter och slöar lite i soffan nu efter ytterligare ett träningspass på gymmet. Jag och Tom Stian tränar 3 ggr/veckan och det är så skönt!

Filip ligger på en lekfilt på golvet nu och är så himla go. Tittar man på honom så ler han jättestort och ögonen bara lyser!! Finns inget som gör mig gladare än det!


En dusch på det här så!





Bananas.


Fille låg snett i magen när jag skulle krysta ut honom. De trodde inte ens att han skulle kunna komma neråt och ut men det gjorde han. Det resulterade troligtvis i att han fick några låsningar i ryggen. Sånna bebisar brukar gilla att ligga böjda som bananer. Man kan inte säga nåt annat än att Fille verkar gilla det...

Ska till en manuellterapuet med honom om att tag och det krävs bara 1-2 behandlingar som blir han som ny. Om det nu är så att han har nån låsning. Men det vet vi inte säkert än! Är iallafall inget jätteallvarligt.


Nu ska jag och Filip leka lite innan det är dags att försöka få honom att sova...








Mammas älskade banan-kille!!





2-ÅRSDAG & SVAMPPLOCKNING


Igår firade vi två år tillsammas. Jag & älsklingen. Märkligt egentligen, då det känns som att vi varit gifta i minst 10 år vissa dagar. Men det kanske kan bero på att vi är småbarnföräldrar? Vi är aningen slutkörda och trötta på varandra av till. Men vi älskar varandra väldigt mycket ändå såklart!

Så hur kan man fira en två-årsdag på bästa sätt? Med svamplockning tyckte jag! Tom Stian höll inte med men han fick en bulle och följde snällt med ändå. Det var hur mysigt som helst! Tills det lät som att en älg la ner en hel tall tvärs över benet och knäckte den.

Men det är sånt som sker, vi fortsatte leta svamp ändå. Fille satt i nya bärsjalen och sov och då jag hade lite svårt att böja med ner så fick Tom Stian sitta på huk och plocka svampen. Hittade massor trattkantareller men dom där gula var det inte så gott om. 










Nix, det är inte vi som ristat in våra namn i trädet. Det är inte
riktigt våran grej att göra så. En polsk bärplockare får stå för
detta konstverk.






RSS 2.0