Grannar nr 2.

(finns ett inlägg om granne nr 1 under detta)


I övrigt har vi några andra grannar här vars liv går ut på att sprida härlig grannsämja runt sig
Minns ni de jag berättade om stod och ropade att mina blommor skulle dö inom en vecka när jag stod på verandan  och planterade penséer?


De grannarna dyker upp ÖVERALLT.

Här kommer några exempel:

Dagen då Tom Stian skulle tvätta altanen stod de och skrek ut altantvättartips från sin balkong som aldrig förr. Tom Stian blev tvungen att skruva av vattenslangen varje gång de skrek nåt för annars hörde han inte vad de sa. Till slut blev han tvungen att ignorera dem så att han skulle bli klar nån gång.

Häromdagen stod vi och tankade bilen på en bensinstation i Sand när de helt plötsligt kom cyklandes och tokvinkandes mot våran bil, de ville snacka. LÄNGE.

Igår när Tom Stian skulle sätta upp persiennerna i sovrummet så tog det väl en halvtimme innan vi hörde händer som knackade på fönsterrutan. Det var grannarna som ville snacka. IGEN. Så Tom Stian blev  tvungen att öppna fönstret och där stod de och höll låda i 40 min. Hörde att de snackade om att vårat fönster skulle passa bra som korvkiosk. Ja, verkligen... kom och köp korv här för fan.

Ett antal timmar senare när Tom Stian förflyttat sig till extrarummet för att få upp persiennen där också dök det upp ett huvud utanför och en hand som gjorde tummen upp.

Imorse skulle jag gå och slänga soporna, jag såg ut som sju svåra år och hade Mario med mig som som vanligt trasslade in sig själv och påsarna i kopplet. Hinner gå 3 m runt hörnet när jag hör: "Hej hej!! Här sitter vi och myser i solen!"  Jag hade lust att säga: "Men hej hej, gud vad jävla trevligt att ni ska vara tamefan överallt! Sitt och mys nån annanstans för i helvete!!"


Grejen är den att de är jättetrevliga och snälla. Jag har inget imot dem, men ibland så blir det bara för mycket. Jag vill kunna bo och leva utan att ha nån som dyker upp i ens ansikte HELA tiden.


Grannsämja är nåt väldigt fint och drygt.





Alla gillar vi grannen i Beck, men han kan ju bli aningen påfrestande bland.





Men min nyfriserade buske har ett tydligt budskap.





Kommentarer
Postat av: Isabelle

HAHAHAHA! Åh, jag älskar detta! :-D

2009-04-29 @ 23:33:51
URL: http://dreamoffice.blogg.se/
Postat av: Sara

hahahaha, ååh, så underbara! =D Älskar tummen upp när Tom stian drog upp persiennerna nr 2 =D

2009-09-28 @ 19:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0