Vill ha Canon G10.


En ny fin dag! Solen skiner som aldrig förr! Jag frågade Tom Stian om det var "skidväder" idag kanske men han svarade att först så måste vi åka bort med allt "søppel" (sopor). Vi städade nämligen boden i 6 timmar häromdagen, var tvungen att fimpa en massa grejer eftersom den var proppfull. Så alla soporna ligger nu och skräpar i hans bil. Tydligen måste vi åka och slänga det på sopstationen i Dal innan det blir längdskidor.

Har hittat en kamera som jag är grymt sugen på. Den här kameran är väl inte direkt gratis men vill så gärna ha en ny tills våran pojk tittar ut. Vill ta fina bilder under hans första timmar utanför kaggen. Dessvärre har vi lite för mycket räkningar att ta itu med just nu, men jag ska nog få till det på nåt vis sen!

Snart fyller jag 25 år också. Har önskat mig pengar, tanken är att köpa en videokamera för dom så att vi kan dokumentera Filips ankomst till världen. Från att man får värkar tills han kommer ut. Tom Stian kommer att ha fullt upp. Filma och ta en massa bilder... han kommer inte ha tid att massera min rygg eller hålla mig i handen.



           

            Dregglar sjuuukt mycket efter denna!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0