Lägenhetsvisning.


Lägenheten Tom Stian ringde på i lördags hade inte blivit såld än, så idag fick vi komma på visning. Måste säga att vi båda blev riktigt besvikna. Den såg okej ut på internet, vi tänkte att här behövs det tapetseras om och bytas köksluckor + eventuellt bytas golv i hallen. Men den var mycket värre än vi trodde.

Såg ut som att det var vitt trätak på bilderna på internet, men det var egentligen ett trätak som dom bara orkat måla ett lager med vitfärg på. Så färgen såg ut som en blandning av vitt, rosa och trä. Så såg taket ut i alla rum i hela lägenheten!! Lägenheten var på ca 100 kvm så det skulle bli en hel del målning av tak isåfall.

Väggarna var gräsliga och slarvigt målade. Ja, allt dom gjort i lägenheten var slarvigt gjort. De hade inte brytt sig om att tejpa lister och kanter när de målat väggar och tak, så det var färgkladd på allt. Plus att det fattades lister lite här och där och i vissa rum var det trälister och i andra var de målade i nån taskig vitfärg. Och sen kan man även säga att det inte räckte med att byta kökluckor, hela köket måste UT. Fort som fan.

Så ja, det var en besvikelse. Det tristaste är att när vi skulle köpa denna lägenhet  för snart ett år sen så tittade vi på en lya i samma område som den vi såg på idag. Det bodde ett ungt par i den och de hade renoverat ALLT. Den var sjukt fräsch och fin! Precis i våran smak. Men de ville ha 2.050 000 :- för den då. Vilket vi tyckte var dyrt, eller ja.. mest jag. Tom Stian ville ha den men det slutade med att vi köpte denna för 1,5 miljoner istället. Den vi såg på idag ville de ha 1.950 000 :- för och då  var ju den helt orustad. Så nu i efterhand tänker man ju "Varför köpte vi inte den topprenoverade lägenheten för ett år sen?" Men det är klart, vi kunde ju inte veta då hur allt skulle bli.

I vilket fall så ska vi ligga lite lågt nu tills det dyker upp nåt riktigt bra. Ska tapetseras lite i den här nuvarande lägenheten när mami och papi kommer i påsk! Fondväggar.. weee!! Sen har vi sett på nytt köksbord idag. Så vi får försöka pimpa den här lite i väntat på nåt bättre! Det härliga är att jag har en massa fina ideér hur vi ska få till köket som vi vill!



Möttes av de här lapparna när vi gick ner till bilen i garaget idag, tur att man har mogna grannar. Texten är på norska, men med en snabb översättning blir det: "Vi tänker rövknulla den som bryter sig in i bodarna med en kotte"









Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hahaha! Det var kul. Men jag börjar bli lite desperat nu så jag funderar på att smyga mig dit någon kväll. Eller dag för den delen, lättare att bli upptäckt då ;)

2009-03-30 @ 17:43:16
URL: http://dreamoffice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0