Mami har åkt hem =(


Skjutsade mami till flygplatsen för nån timme sen. Tiden går så fort! Hon har varit här sen i onsdags och så helt plötsligt är det lördag och hon ska hem. Men vi har haft jättetrevligt och har hunnit med lite allt möjligt! Igår lämnade vi Filip hemma med Tom Stian medan vi stack iväg en sväng till köpcentret, man måste skynda sig mellan amningarna. Han äter ju ca var tredje timme.

Mamma var sugen på lite nya kläder och jag på en klänning till bröllopet vi snart ska på, men det slutade med att vi bara kom hem med grejer till Filip.. haha. Har även hunnit med att klippa mig medans mami varit här. Stackars henne som fick vandra runt med sitt barnbarn i vagnen i ösregn i två timmar medans jag var inne på frisörsalongen. (Bilder kommer väl kanske snart)

Idag var vi alla fyra + Mario ute på en liten biltur, vi skulle kolla in två campingar. Mormor och morfar är nämligen lite sugen på att ställa sin husvagn här i närheten så att de eller mamma och pappa kan bo i den när de är här och hälsar på. Kanske att jag, Tom Stian och Filip kan sova nån natt i den också! Alltid mysigt att sova i husvagn ju!

Tom Stians farmor, farfar och halvbröder har varit här och sett Filip också. Farmorn och farfarn bor ju i Spanien nästan året runt men nu har de kommit hem för att se på sitt första barnbarnsbarn. Tom Stian bröder var iallafall väldigt stolta över att vara onklar!



 

    
               

Mamma köpte den gula och jättesöta safari-kepsen åt Filip så att han kan ha den när det är riktigt
varmt och soligt ute. Sen hittade vi även några smidiga och stora haklappar.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0