Trikåjävlar.



Nu kan det verka som att jag är på jävligt dåligt humör. Det stämmer väl delvis. Men jag HATAR längdskidåkning. Jävla spinkiga människor i vidriga trikåer. Jag vill inte se er drägla, snora och stöna. Vill definitivt inte heller se era små penisar hänga och dingla i de tajta kroppstrumporna.

Ja, jag är lite less nu för Tom Stian är besatt av denna sport och längdskidåkningen förpestar tv:n varenda dag. Jag har suttit bredvid med mitt godis och mitt bruna guld och verkligen försökt förstå vad det är som är så spännande. Men jag fattar inte!! Kan nån berätta för mig hur man orkar se denna sport timme efter timme?!!

Jag tråkar ihjäl här hemma. Hoppas att nån kommer och kidnappar mig. Det värsta är att Tom Stian är extremt intresserad av handboll och fotboll också... eller ja, typ alla sporter. Men det glömde han berätta för mig när vi dejtade i början. Så nu känner jag mig förd bakom ljuset.


Nu sa Tom Stian de magiska orden dock: "Älskling, ska vi åka till Jessheim köpcenter eller Strömmen köpcenter när skidåkningen är slut?" och då kan jag KANSKE förlåta.







Blääääää....uch..vidrigt!!



Nu har jag varit på dåligt humör två dagar i rad, är det hormonerna som spökar?

Det värsta är att jag gärna skulle vilja dra på mig skidor själv och dra en runda. Jag har heller inget emot längdskidåkar-entusiaster som packar ryggan med o´boy, slänger på sig skidorna och åker ett par kilometer i solen. Men jag gillar INTE att se er på tv. Lämna min tv ifred. På min tv får bara familjerna Horton och Brady vara.







Kommentarer
Postat av: Madde

Mohaha. Jag förstår inte heller skidgrejen. Farfar ska åka Vasaloppet nu på mån, karln är för fasen 78 år gammal!! Han tränar för fullt med att åka 3 mil om dagen och ladda upp med kolhydrater...galet, själv kan jag inte ens springa 300 m utan att det blir en "nära döden upplevelse". Bra där liksom.



Ge mig sommar...NUUUUU!

Kleeem!

2009-02-21 @ 01:07:45
URL: http://madeleinelejonmark.blogg.se/
Postat av: ello

du jag håller helt med dej..jag HATAR åxå att ens höra ljudet av längdskidåkning från tv:n...fattar verkligen inte grejen med det..så jag känner med dej..då är d nog mycket bättre att packa oboy å åka själv!! du jag har blivit värsta hurtig å börjat träna förresten!! poweryoga å afrodans å grejer!! skitkul!!

2009-02-21 @ 16:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0