Snart kommer polisen.



En helt vanlig morgon förutom att vi väntar på att polisen ska storma lägenheten som ligger vägg i vägg med våran. Vad trevligt. Grannarna kom in igår och berättade detta, dom var på rundvandring till alla som bor här och sa att vi måste hålla oss inne denna morgon.

Tydligen hade polisen tänkt att storma den där lyan igår, men 6 st poliser räckte tydligen inte (?!) De måste samla ihop ett gäng till. De som bor i den lägenheten är tydligen tungt kriminella... de har blivit dömda för vapeninnehav, narkotikainnehav, inbrott och säkert ett gäng mer grejer. Vad jättetryggt att Filip ska växa upp här.

Har haft sjuukt många inbrott i vårat underjordiska garage (står kanske 25 bilar här under) och jag tror att alla har haft inbrott flera ggr, inklusive jag. Bajs. Är tydligen knarkarna som har gjort det, polisen var här och skulle plocka dom häromdagen. Men de var inte hemma så polisen sågade upp deras dörr och sökte igenom allt. Sen såg poliserna till att snickra plankor tvärs över dörrn så att de inte kunde komma tillbaka. Men det gjorde dom, plankorna var borta och folk såg att lysena tändes och släcktes därinne. Så idag ska dom prova igen, men inte tror jag att dom är kvar. De vet ju att polisen ska ta dem.

Vi har haft sån sjuuukt otur  med köp av denna lägenhet. Trodde allt skulle bli så bra, det ligger till och med ett nybyggd dagis här bredvid.. Men vi har haft problem från dag ett här. Är så ledsen att det blev så här.


Känns underbart att vakna i detta slan-ghetto.
God morgon.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0