Tre slitna.



Trots brist på sol gav vi oss ut i skidspåren idag. Tror att Tom Stian stod och vallade skidor i 2 timmar innan vi kunde ge oss ut. Han mätte, tejpade och grejade och var sådär riktigt stolt som bara en man kan vara när han tycker att han är duktig.

Jag satt och tittade på och bara väntade på att han skulle bli klar.

Och till slut så var det dags att dra på sig skidorna och prova. Vi kan säga som så att det inte är lätt att valla skidor trots hjälp från internet. Tog tvärstopp. För mycket klister under konstaterade mannen och började skrapa, kleta och klibba in sina nya skidhandskar med klister. Tillsammans med en hel hög svordommar som "Helevetes dritt" och en massa annat.

Men älsklingen var duktig och vi kom iväg, hade en otroligt härlig dag i skidspåren! Till våran stora förvåning sprang Mario fint bredvid. Vi som tog med en ryggsäck att packa ner honom i utifall han skulle fucka upp allt .Trodde att han skulle sick-sacka fram i spåren och trassla in oss  och sig själv i 3-meters kopplet... men inte då. Han var superduktig. Tror det är första gången jag är riktigt stolt över råttan.


Blev en fika hos Tom Stians moder efter skidåkningen. Så nu har vi precis kommit hem. Vi är väldigt slita nu alla tre. Alla utom kiddon i magen som bara sov sig genom skidturen.




   
   
       
    








Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha! Det passar dig verkligen bra att vara "norska"! Du liksom passar väldigt bra ute i spåret. Lovely! Ser härligt ut.

Fortsätt att stå på ski och leta xxx - så ska jag ta ta i min magspysjuka... (inte att rekommendera när man är gravid alltså).



ha det!

2009-02-22 @ 21:59:55
URL: http://kajsan-kajsan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0