3D Ultraljud.



Äntligen blev det onsdag morgon och 3D-ultraljud. Själv hade man ju klunkat vatten i flera dagar för att få klara och fina bilder, men pojkstackarn ville ju INTE alls visa upp sig!

Först låg han och gnuggade fejset i moderkakan, efter det la han armarna framför hela ansiktet, sen lyckades han få fötterna framför för han fick tydligen lust att suga på stortån, efter det borrade han in skallen i moderkakan igen. Så det var ju ingen lek att få bra bilder av denna unge.

Pervers är han iallafall, för snoppen visar han gärna fram. På alla ultraljud vi varit på så ser han till att framhäva den ordentligt. Det är gulligt, men var inte riktigt det jag ville se. Älsklingen har det bra iallafall, han ligger inom det normala på alla mått och följer han kurvan så kommer han kanske att väga ca 3,6 kg när han ska ut.



Kom nyligen in från en långpromenad.. över 1 timme var vi ute. Soligt och underbart!! Tom Stian lovade mig att vi ska köpa längdskidor, kanske ska kolla på det imorrn. Jihooo!! Det finns jättebra skidspår här där vi bor. Och vi har planer att åka till fjällen på vintrarna framöver för att åka skidor. Blir underbart för Norge är så vackert!!








Bjussar på några ultraljudsbilder. Är i vecka 26+5 här.







Lägg märke till Villa villekulla i bakgrunden.






Väldigt nära att det blev en catfight här!



Kommentarer
Postat av: Kajsa

Precis om min son i magen då... Framhävde samma sak på alla UL.

Men han ser ju supersöt ut på ansiktsbilden!

2009-02-11 @ 22:20:59
URL: http://kajsan-kajsan.blogspot.com
Postat av: Issa

Hej Linda!

Till att börja med vill jag bara säga jättegrattis! :-D Var inte beredd på att du skulle bli nästa ut att skaffa liten knodd.. :-P Men gud så roligt och han ser riktigt fin ut på UL-bilderna :) Spännande att följa er! :)



Hoppas att allt är fint med dig! Kommer fortsätta läsa din blogg så vi hörs garanterat av inom kort!

Kram kram!

2009-02-12 @ 22:18:11
Postat av: ello

han är himla fin det må jag säja Limpan!! ni ska va stolta :)

2009-02-14 @ 16:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0