Svenska Ambassaden & Operahuset.


Tidigt imorse stack vi iväg in mot Oslo, skulle lämna in bilen på en bilaffär och sen var målet Svenska Ambassaden. Vi har ju tidigare beställt ett svenskt pass till lillen och nu var det dags att ta ett kort till det. Var rätt mycket folk där inne och alla var ganska tysta. Då kom Filip på att han skulle brak-skita allt han kunde. Jag höll på att skratta ihjäl mig innombords! Vi hade nr 57 och det var nr 53 när vi löpte in på toan för att byta på Fille. Och HERREGUD vad han hade sprutlackerat ner hela blöjan. Bajsrekord!! Han lyckades kladda ner fötterna och benen också. Men som dom rutinerade föräldrarna vi är tog vi det lugnt och hann ut tills det var våran tur! =) 

Pappa Tom Stian och Filip gick in i båset och fick till en godkänd bild ganska fort! Fortare än den vuxna kvinnan som var där inne före dem iallafall! Men Tom Stian sa att det blev väl inte världens finaste bild.. tydligen en massa dubbelhakor och halvstängda ögon, men säger dom att bilden är godkänd så är den det!

Efteråt tjatade jag till mig ett besök på Operahuset, ingen av oss hade sett det på nära håll förr nämligen! Vi hade det jättemysigt, solen sken och vi köpte glass! Naturligtvis knäppte vi en massa kort också!


 


Finfina Operahuset i Oslo.

  



 
Mario tyckte att det var lite varmt och lökigt.


Vi höll hårt i vagnen, alltför många branta nedförsbackar!!!

 
Fille sov medan vi var på Operahuset, så han missade den fina utsikten!



  
Filles outfit denna dag: Body med giraffer på och gröna byxor. Solhatten har han fått av Onkel Pullen.





DAGENS FRUKOST: Fil och musli med ett halv glas vatten
DAGENS LUNCH: En baguette från Subway och en coca cola (FAIL..haha)
DAGENS KVÄLLSMAT: Spagetti och köttfärssås med ett glas vatten.




Kommentarer
Postat av: Pullen

Sicken grym inköpare onkel pullen ändå är!

2009-08-24 @ 19:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0