Full rulle igen.


Vart tar dagarna vägen?

Den här dagen har som så många andra på sistone bara flygit förbi! Kan ju bero på att det är full rulle på oss hela tiden! Bestämde oss för att åka till Alnabru vid elva-tiden idag, skulle försöka byta färg på våran Baby Björn-sele. Var flera månader sen vi köpte den men det var först nyligen vi tog upp den ur kartongen. Den var inte så speciellt fin såg vi då, riktigt jävla bajsbrun! Men Tom Stian charmade tjejen på Barnens Hus idag så vi fick byta den trots att det var längesen vi köpte den. Blev en svart/grå istället, finns inte så himla spännande färger på just den sorten men vi tyckte att den var mycket finare!

Vi köpte även en Baby Sitter, också av märket Baby Björn. Den ska vi få av Tom Stians mamma och hennes karl Vidar. Man tackar! En sån och en Mobil att ha ovanför lillens säng har väl varit det enda på listan vi inte köpt, men nu är det alltså bara en grej kvar då.

Blev en sväng på Ikea också, vi skulle köpa en massa förvaring. Lådor att rulla in under sängen och några fina lådor att ha i bokhyllan i extrasovrummet. Så när vi kom hem satte vi oss och började fixa med lådorna, var inte klar föräns vid åtta ikväll. Då åkte vi och handlade lite och hämtade kinamat. Vi orkade helt enkelt inte laga nåt..

Så nu har vi äntligen myst ner oss i soffan. Skönt!!!




   



Vi har ätit ihjäl oss på Ikea-maten så vi tog faktiskt med oss matsäck
(sallad och farris) som vi krubbade i bilen idag. Mysigt!





Medans vi höll på städa i skåpet laTom Stian ut amningskudden
en stund. Sen tog det 5 sekunder innan Mario övertagit den.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0