Hygglig tant.


Jag hade svårt att somna igår och vaknade jätteofta i natt, är väl inte van vid att sova själv antar jag. Kändes liksom märkligt att det var tomt bredvid mig i sängen men det är väl bara att vänja sig, Tom Stian kommer jobba en hel del nätter framöver!

Hängde några timmar på köpcentret idag medans Tom Stian sov. Blev ett täcke och en kudde till vagnen + påslakan och örngott med pirater på. Mamma och pappa har ju varit snälla och köpt ett litet täcke och en liten kudde sen tidigare, men det ligger i vaggan just nu. Tänkte att det kunde vara bra att ha en uppsättning till! Sen har vi ju även det fina Nalle Puh-täcket också, så nu klarar vi oss!

Var på apoteket för att köpa ett kit med små flaskor av shampo, balsam, tvål, tandkräm m.m också, hade sett att de haft det tidigare. Men de sålde bara sånna under sommaren av nån skum anledning (?!). Dock var tanten i kassan skitsnäll och lubbade fram och tillbaka i butiken för att hitta en massa provflaskor åt mig som jag kan ta med till sjukhuset när det är dags för förlossningen. Så det är alltså inte för att jag är en riktigt gniden jävel jag ville ha småflaskor av allt, utan för att jag vill slippa släpa med mig stora förpackningar till sjukhuset.

Tom Stian håller just nu på och grejsar lite med taklamporna som han och pappa satte upp i påsk, fatfades lite kontakter och lister och sånt. Men nu är snart allt på plats! Skönt! Bilder kommer väl framöver...







Fetisch för listor? JA. Herregud, jag har blivit ett kontrollfreak. Känner att jag
verkligen vill ha min stackars BB-väska redo när det är dags istället för att ha
en sönderstressad sambo som sliter sitt hår för att hitta allt jag vill ha med när
vi ska åka in. (det är HELT oaktuellt.. haha)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0