Kul med besök!


Familjen åkte hemmåt strax innan klockan nio imorse. Kändes så himla trist att de skulle åka, har varit så kul och upplivande med besök! Jag har känt mig mycket gladare för ibland känns det verkligen sjukt ensamt här i Norge. Så Tom Stian fick trösta en ledsen flickvän efter att de hade åkt. Min högsta dröm är att kunna flytta tillbaka till Sverige nån gång i framtiden. Skulle så gärna vilja att bebisen fick bo nära sin mormor och morfar, sin morbror och alla andra släktingar så som jag har fått haft det hela mitt liv. Men vi får se hur det blir... en dag kanske! Jag hoppas!

Vi har iallafall ätit massor av god påskmat under de här dagarna och vräkt i oss godis. Tror att det var fler än mamma som hade ångest över mängderna som slank ner i strupen! Vi har ju även fått hjälp att tapetsera en fondvägg i köket och pappa och Tom Stian har satt upp lampor i alla rum. Vilken skräll! Trodde vi skulle hinna flytta härifrån innan vi skulle få se röken av några taklampor. Blev superbra, är speciellt nöjd med vardagsrumslampan!

Mamma och jag har också hunnit med att fixa en hel del! Vi har tvättat alla Filips nya kläder (man ska ju helst göra det pga att det kan vara malmedel på dem), sen har vi strykt och vikt in alla ärvda kläder och till slut även vikt in de nya efter att de torkat. Filip har fått en egen byrå men grejer i. Vi har även bäddat hans vagga, blev så otroligt sött!!

Igår åkte mamma och jag på Plantagen en snabbis också, vi skulle köpa penseér och göra lite vårfint på verandan men de hade nästan inga. Gjorde i ordning en stor kruka och en liten iallafall! Fint! Det blir mer sen!


Ja, så vi har helt enkelt haft helt underbara dagar med familjen. Vad skulle man göra utan dem?! De hjälper till med allt och är bara så snälla och gulliga. Önskar att de kunnat stanna längre!! Men Tom Stian har lovat att vi ska åka hem oftare till Sverige efter att lillen kommit, och det borde kunna funka bra för han har 5-7 dagar ledigt i rad då och då på hans nya jobb. Jippie!!!

Här kommer bilder från påsken!


       





   







Kommentarer
Postat av: Madde

Verkar som ni haft en riktigt bra påsk, kul!!! =) Är nyfiken på att se hur det blev med tapeten och lamporna så släng ut lite bilder, puss!

2009-04-13 @ 12:28:36
URL: http://madeleinelejonmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0