Läran om pärlsocker.


Förpackningarna är skrämmande lika, den ena är köpt i Norge och den andra i Sverige. Men innehållet är INTE det samma.

Det norska pärlsockret ser ut som små fyrkantiga kristaller. När man rullar chokladbollar i det eller öser det på bullar så syns nästan inte sockret. Medans det svenska pärlsockret med sitt kritvita utseende och med sin exemplariska form därimot lämpar sig mycket bra till chokladbollar och bullar. 









Kommentarer
Postat av: Isabelle

Haha, ja det är han verkligen! Älska ruttna människor. Ska nog starta en facebook-grupp ;)

Vad ruttet pärlsocker det är i Norge - inte ok!

2009-05-08 @ 08:48:47
URL: http://dreamoffice.blogg.se/
Postat av: Petra

haha!! Jag hade precis samma problem när jag köpte och skulle göra chokladbollar! Det går ju inte me dom där! Nu har jag hittat hit iaf :) Grattis till bebis!!!

2009-05-17 @ 08:01:15
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0